Thuis

SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

Van goede kwaliteit GoProbatterijen voor verkoop
Van goede kwaliteit GoProbatterijen voor verkoop
Beste Kevin, u deed goed werk. Dank voor uw geduldige verklaring. Zonder uw hulp, zou ik GoPro-geen Held 4 zo vele functies gevonden hebben.

—— Kamran Javed

Het middelgrote Beschermende het Dragen Geval is een grote greep en gaat grootte met overvloed van ruimte voor de gemiddelde gebruiker, werkelijk als het en adviseert het aan iedereen.

—— William

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3
SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : HSU
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : $6 Million-8 Million
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 60% - 70%

De Unie van ShenZhenhongsun Technologieco., Ltd werd opgericht in Juni 2013 met geregistreerd van 10 miljoenen. Wij bepaalden van in Shenzhen, China met 3000 vierkante meterfabriek de plaats. Heb een bureau in Hongkong, registed naam: Hongsununie Beperkte Technologie (HK).

 

Hoofdproducten: Batterijpakken; Batterijladers; Handbediende monopods; De toebehoren van de sportcamera voor Gopro; Beschermende helmen; Oortelefoons en hoofdtelefoons; Persoonlijke stereo-installaties; Beschermende dekking, gevallen en zakken voor elektronisch materiaal; enz.

 

Certificatie: ISO-9001:2008; Ce; QS; RoHS

 

Verkoopteam: 20 prefessional internationale verkoop; 15 professionele dosmetic verkoop.

 

HONGSUN principe: Kwaliteit eerst, Klantenmeerdere.

 

Heeft Hongsun Verenigd Technologieco., Ltd rijke ervaring in de productentechnologie en het professionele team van R&D en van de innovatie. Er zijn meer dan 600 vormen voor de toebehoren van de sportcamera. HONGSUN ontwikkelde gehele reeks Gopro-Cameratoebehoren met hoogte - kwaliteit en rendabele prestaties.

Tegenwoordig, heeft HONGSUN vijf belangrijke afdelingen, met inbegrip van Verkoopafdeling, Financiële Afdeling, R&D-Afdeling, u-Afdeling & de Afdeling van het Fabrieksbeheer (Kernteams met inbegrip van R&D-Team & QC Team). Wij hebben een grote familie van meer dan 100 personeelsleden. En de fabriek, die in Qinhu-het Park van Technologie wordt gevestigd, houdt 3000m2 van installaties, toonzalen, werkende ruimten, bureaus, bedrijfsconferentieruimten, vermaakgebieden, enz.

Bouw de winst-winst samenwerking, en creeer de briljante toekomst.

Contactgegevens
SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Sales Department

Tel.: 86-755-27213039

Fax: 86-755-27213039

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)