Thuis

SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD Fabrieksreis

Van goede kwaliteit GoProbatterijen voor verkoop
Van goede kwaliteit GoProbatterijen voor verkoop
Beste Kevin, u deed goed werk. Dank voor uw geduldige verklaring. Zonder uw hulp, zou ik GoPro-geen Held 4 zo vele functies gevonden hebben.

—— Kamran Javed

Het middelgrote Beschermende het Dragen Geval is een grote greep en gaat grootte met overvloed van ruimte voor de gemiddelde gebruiker, werkelijk als het en adviseert het aan iedereen.

—— William

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

 • lopende band

  HSU heeft meer dan 600 professionele vormen, professionele technici en gevorderd modern productiemateriaal voor de toebehoren van de sportcamera. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen.

  Wij voeren strikt productieplan uit, schikken en controleren het productieprogramma. Beantwoord aan kwaliteit, levertijd en kostenmateriaal. Verbeter de productielijn, analyseer en los voortdurend probleem tijdens productie op, laat ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

  Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en de eminente klantendienst, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Oceanië, Europa, Middenazië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en vele Afrikaanse landen bereiken.

 • OEM / ODM

  Een origineel materiaalfabrikant (OEM) is een fabrikant die goederen voor andere bedrijven produceert onder hun eigen naam te verkopen.

  Een originele ontwerpfabrikant (ODM) is een bedrijf dat de ontwerpen en een product vervaardigt dat wordt gespecificeerd en uiteindelijk door een andere firma voor verkoop gespecificeerd. Dergelijke bedrijven staan de merkfirma toe om (of als supplement of alleen) zonder het moeten te produceren in de organisatie of het runnen van een fabriek in dienst nemen.

  OEM & ODM zijn aanvaardbaar. Voor aangepast etiketdruk en ontwerp, vereis 3-5 langere werkdagen, maken massaproduktie na steekproef bevestigd.

 • R & D

  HSU-opstelling de R&D-afdeling sinds 2013 wanneer gevestigd bedrijf. Wij hebben beroeps en veteraanontwerpteams en kunnen het ontwerp voor u maken zoals u vereiste. Wij konden verscheidenheid van de toebehoren van de actiecamera ontwerpen en meer gemak & waarde voor klanten brengen.

Contactgegevens
SHENZHEN  HONGSUN  UNION  TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Sales Department

Tel.: 86-755-27213039

Fax: 86-755-27213039

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)